SELF DEVELOPMENT WEEK

30 NOVEMBER - 6 DECEMBER

Dag 1: Motivation Monday
30 November 2020

Self-development week staat voor de deur. Deze week starten we met Motivation Monday! Er is geen betere motivatie dan een workout… Toch? Nico en Christ, dé sporter van AYO denken van niet. Zij willen dan ook jouw personal coach zijn voor een dag en jou motiveren om te bewegen in deze lockdown tijden. Je hebt niet veel nodig, gewoon wat water en een goed humeur. Join us voor de meeste intensieve en gezellige workout ooit!

Locatie: ONLINE (LINK: https://meet.google.com/wjf-cjna-xaj )
Tijdstip: 18:00
Facebook event

 

Dag 2: WORKSHOP – Goed Gestart
1 December 2020 Ben je door corona al je studyskills verloren? No stress! AYO en UA organiseren daarom de workshop “Goed Gestart?”

In deze workshop leer je samen met Elske Van Lonkhuijzen van UA hoe je zware hoorcolleges volgt, omgaat met academische woordenschat en grote teksten van handboeken/syllabi leest. En Elske geeft ook handige tips & tricks die je kan toepassen tijdens de examenperiode. 

Locatie: ONLINE (BlackBoard)
Tijdstip: 19:00 – 21:00
Facebook event 

Dag 3: Selflove Wednesday

2 December 2020

Door de positieve feedback over ‘While Being Black’ hebben we Selflove Wednesday georganiseerd.  Dit jaar was voor velen eenzaam, stressful en onzeker, maar we zijn nog steeds one big  family. Daarom willen we praten over selflove en stress. Want wij geloven dat gesprekken voeren kennis kan bijbrengen.  Dit gesprek zal plaatsvinden via Google Meets, de deelnemers krijgen de link op de dag van het evenement.

Locatie: ONLINE (Google Meet)
Tijdstip: 19:00 – 20:30
Facebook event

Dag 4: WORKSHOP – Academisch schrijven
3 December 2020

Corona houd ons allemaal binnen, maar wij kunnen dit niet ten koste laten gaan van jullie academische skills. Daarom hebben wij voor jullie (onze leden) een workshop Academisch schrijven georganiseerd.  In deze workshop leer je samen met Wim De Beuckelaer academische teksten schrijven.

De nadruk van deze workshop ligt vooral op tekstopbouw, alinea gebruik en wetenschappelijke stijlen van teksten.  Alles wat je in deze workshop bijleert kan je ook gebruiken wanneer je papers, scripties en verslagen moet schrijven.

Locatie: ONLINE (BlackBoard)
Tijdstip: 19:00 – 21:00
Facebook event

Dag 5: Language Quiz
4 December 2020

We gebruiken talen om met elkaar te communiceren. We wonen in Europa dus wordt vooral de focus gelegd op de taal van het land waar je woont. Maar hoe goed spreek jij de taal van je ouders? Ben jij hier mee opgevoed of ben je zelf aan de slag gegaan of heb je het altijd willen leren, maar je weet niet waar je moet beginnen? 

Hoe belangrijk vind jij het om de talen van je ouders te kunnen spreken? Tijdens deze language quiz gaan wij ons focussen op verschillende talen(dialecten) van verschillende landen. We houden het laagdrempelig zodat iedereen kan deelnemen aan de quiz. Wees dus zeker niet bang om deel te nemen. En voor zij die mee doen, staat wat leuks te wachten.

We doen een reeks van de 6 bekende talen en het zal plaatsvinden op instagram elke vrijdag om 20u30.

Locatie: ONLINE (Instagram Live)
Tijdstip: 20:00 – 21:30
Instagram event

Dag 6: Let’s Love Our Hair a Little More
6 December 2020

It is sunday and you know what we do on sunday? Rest … naaah we wash our hair on sunday. En ja ik weet wat je denkt. Nooo not washday. Sommige mensen kijken er naar uit en some people proberen het zo lang mogelijk te ontwijken.

Deze zondag gaan jullie samen met Iraida ookwel bekend als Adias Crown een haarmasker maken. Ondertussen kunnen jullie met al jullie vragen terecht bij haar. Of als je gewoon wilt praten over hair dat mag ook.

We gaan dus gezamenlijk een masker maken en deze ook aanbrengen op ons haar. Ondertussen zal Iraida tips and tricks geven. En mannen don’t be scared ook jullie zijn welkom. 

Locatie: ONLINE (Google Meet)
Tijdstip: 14:00 – 16:30
Facebook event

 
 
1