Een gezonde geest in een gezond lichaam is een levenswijze waartoe we binnen AYO naar streven. Daarom nemen we actief deel aan de verschillende sportaangelegenheden en competities aangeboden door de universiteit van Antwerpen. Hieraan deelnemen brengt ons niet enkel een ontspannen en euforisch gevoel, maar is tevens een momenten om de ruwe diamanten van AYO aan de slag te zien.


In het allereerste academiejaar (2017/2018) van AYO hebben we ons enkel voor twee competities ingeschreven: zaalvoetbal en basketbal. We begonnen als een buitenbeentje maar al zeer snel werden we bekroont tot een van de titelfavorieten. Het zaalvoetbalteam behield haar grond tot in de kwartfinale en het basketteam de halve finale. Wij zijn uitermate trots op de resultaten en wachten met geheven hoofd en plezier het nieuwe academiejaar (2020/2021) af.


In het academiejaar 2018-2019 schreven we ons in voor het veldvoetbal competitie . Een nieuwe uitdaging die we aangaan in samenwerking met een andere zaalvoetbal ploeg die zich vorig jaar kroonde tot kampioen in het ASL zaalvoetbal competitie fc nike.
Ook zullen we dit jaar andere recreatieve sportmomenten organiseren, aangezien we iedereen graag in beweging zien. Zo trachten wij dit academiejaar (2020/2021) ook samen te werken met de Karel de Grote hogeschool.

Wil je meedoen? Klik hieronder en shine! Is sportief zijn niet in jouw ding? Geen probleem, supporteren voor AYO is net zo actief!