Royal Ekunwe

Sportverantwoordelijke

Ik ben Royal Ekunwe, 22, en student in de richting Biomedische Wetenschappen. Ik ben geboren en getogen in België en heb Nigeriaanse Roots.

 

Binnen AYO treed ik samen met Victorine op als sportverantwoordelijke. Mijn takenpakket bestaat uit de volgende zaken: trainingen organiseren, spelers coördineren als coach (in de zaal), voorziening van basismateriaal zoals voetballen, tenues,… Daarnaast organiseer ik hier en daar wat events. De ene keer leerrijk en bezielend, een andere keer ontspannen en leuk met als doel de samenhorigheid te bevorderen.

 

In mijn vrije tijd ga ik naar de gym en speel ik voetbal. Mens sana in corpore sano is mijn motto. Wanneer ik minder actief ben kijk ik graag series/films. Hierin ben ik vrij flexibel, echter de storytelling en de character development moeten mij aanstaan. Om mijn noden te bekostigen werk ik uiteraard, but I find working quite a drag. Daarom volstaat het me al als ik 1 keer in de week een shift van 8+ uur kan doen. Ten slotte houd ik ervan om nieuwe dingen te leren, knowledge is worth gold after all.